søndag 5. april 2009

Barnedåp og Snitter

I dag har vi hatt barnedåp for vår datter, Vilje. Det var stor stas. I god norsk tradisjon var det fest med venner og familie etter dåpen, og vi tilbrakte noen timer med snitter, kaffe og kake på Villa Fløyen.


Det er vel neppe noe som slår snitter som samlingsmat ved begivenheter som dåp, minnestunder,møter og slike ting i Norge. Vi er ganske glade i disse trekantede blingsene med høyt pålegg. Jeg tør påstå å ha smurt noen tusen opp igjennom årene,og burde vel være temmelig forsynt, men allikevel passer det alltid godt ved slike anledninger. Sammen med kaffe løsner de litt på den norske sjela og praten går livlig og trivlig.

Kake pleier å få bein å gå på i min familie, og i dag var intet unntak. Bløtekake, sjokoladekake.... lista er lang. Tydelig tegn på at det har blitt mye kake er at Alexander og Marcus løp x-antall ganger rundt Villa Fløyen for å få brent av litt energi. Stapp mett blir man jo, men mer tilfreds mett, slik man blir av noe godt å spise og godt selskap.

Etterpå var det bare å reise hjem å fire flagget!
Takk til alle som var med på å gjøre dette til en fin dag!

Hovedpersonen selv vekslet forøvrig mellom dyp søvn og sprudlende godt humør og var selvfølgelig strålende fornøyd med selskapet

1 kommentar:

  1. Dette hørtes vedlig trivelig ut :-) Og at hovedpersonen var fornøyd er jo ikke rart. ALLE er fornøyde når de får være midtpunkt

    SvarSlett